Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Home » Wiezijnwij

Ik ben Jesse Niemeijer (1979), samen met Marrit woonachtig in Yde en trotse vader van Wisse (4 jaar) en Emma (2 jaar).

Vanaf begin deze eeuw heb ik een prachtig bedrijf opgebouwd in de entertainmentsector, actief in binnen en buitenland.

Helaas staan mijn werkzaamheden hierin sinds midden maart vrijwel volledig stil vanwege de Coronacrisis.

Inventief als ik ben (ik hou ik niet van stilzitten) heb ik deze website in het leven geroepen.  Samen met o.a. mijn broer sta ik klaar om van allerlei werkzaamheden aan te pakken. We deinzen niet snel terug!

Zien we het niet zitten dan geven we dat aan en zullen dan in overleg met u, in ons netwerk op zoek gaan naar een betrouwbare partij die de werkzaamheden alsnog uit kan voeren.

En ik ben Joeri Blaauboer. In 1981 werd ik geboren in Midlaren en ik groeide op in het bedrijf van mijn ouders; Buitenhuis de Veenhorst.
Tegenwoordig woon ik samen met mijn gezin in Haren (Groningen). In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om te kitesurfen of te mountainbiken in de natuur.

Al sinds mijn middelbareschooltijd ben ik met computers bezig en volg ik elke ontwikkeling. Een aantal jaren geleden heb ik mij gespecialiseerd in het SMART (Slim) maken van woningen met o.a. verlichting, Multiroom WiFi/muziekinstallatie. Sinds twee jaar bouw ik verschillende smart systemen binnen Google Home, Apple HomeKit (Woning) en Homey. En dat begon uiteraard in onze eigen woning. Ik ben hier zo enthousiast over en het levert ons zo veel gemak en besparing op dat ik graag iedereen wil laten zien en ervaren hoe dit werkt.

Ik heb verschillende opstellingen in gebruik die ik u kan demonstreren. Na het zien hiervan wilt u nooit meer anders!

Hiervoor is vertrouwen van groot belang aangezien alles op uw telefoon, tablet of computer wordt ingesteld. Neemt u daarom gerust contact op om eerst kennis te maken. Vanzelfsprekend is dat corona-proof en vrijblijvend.