Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Home » SMART, WiFi & Beveiliging

Het smart maken van uw huis begint met goede WiFi. Handige software helpt u gemakkelijker, overal en sneller te werken. Smart apparaten kunnen zo ingesteld worden dat ze u dienen en indringers signaleert en wegjaagt. 

In overzicht:

  • Overal  goede WiFi

  • Internet en computer/IPad/telefoon problemen

  • Office  toepassingen (Word, Excel, Outlook etc.) met eventueel cloud service (overal bestanden bewerken en synchroniseren)

  • Het 'smart' maken / automatiseren van uw huis met  slimme verlichting, beeld en muziek

  • Uw huidige muziekinstallatie ombouwen naar een  Multi Room installatie en Spotify streamen

  • Inbraakbeveiliging d.m.v. camera's, lampen en geluid

  • Instellen van  HomeKit (Apple & Siri) en Google Home (Android & spraakbesturing)

  • Uw favoriete smart producten in één app m.b.v. een hub zoals  Homey, FIBARO of HOOBS.

  • Aanschaffen en installeren van HP computers, laptops en monitoren

  • Aanschaffen en installeren van Apple producten en diensten

Voor meer informatie over alle mogelijkheden; kijk op www.smartenveilig.nl

 

Of vraag hier een vrijblijvende offerte aan via e-mail

Overal goede WiFi!

Wilt u ook overal goede WiFi (en eventueel Bluetooth en Zigbee) zonder te switchen van WiFi punt? Makkelijke overzichtelijke app waarin ook sites en apps geblokkeerd kunnen worden (kind beveiliging)?  Dan is dit een uitstekende optie. Een eenvoudige set kost €149 en de snelste met de nieuwste WiFi 6 technologie kost €499,- exclusief installatie.

Wilt u een professioneel WiFi netwerk met zo weinig mogelijk draden? Dan is dit een goede keuze. Wij kunnen deze voor u installeren.

Met deze WiFi apparaten met POE en 4 UTP aansluitingen kunt u alle gebruik statistieken bijhouden en per poort alles regelen.  Deze ‘cubes’ moeten handmatig aangesloten worden.  Het installeren duurt hierdoor langer en u heeft hiervoor een aparte router met POE nodig.

Lampen die automatisch uitgaan wanneer u van huis vertrekt en aangaan wanneer u thuiskomt.  Wanneer de sensoren beweging detecteren (binnen of buiten) gaan de lampen aan. De Philips HUE lampen en sensoren vergemakkelijken uw leven en zorgen tegelijk voor meer veiligheid en inbraakpreventie. De Hue White (ambiance) en Filament (vintage) lampen gebruiken het witlicht spectrum en alle lampen zijn te dimmen zonder dimschakelaar.

De NETATMO SMART beveiligingscamera's zijn te integreren binnen de Home Kit (Apple iPhone). Deze is ook uit te breiden met een binnen camera en sensoren.

De buitencamera's hebben een afschrikkende werking en registeren de beweging rondom uw pand. De NETATMO buitencamera schrikt ongewenst bezoek af door de geïntegreerde lampen. Ook de Philips Hue lampen binnen zijn te koppelen aan deze camera. Bij gedetecteerde beweging gaan tegelijk ook de lampen binnen aan en kan er een geluidssignaal klinken (bijvoorbeeld een blaffende hond). Zo voorkomt u dat een mogelijke indringer zijn plannen doorzet.

Overal goed geluid zonder snoeren gewenst? Dan is SONOS een goede oplossing.  Er is ook een bioscoop opstelling te realiseren met SUB. Wakker worden met rustgevende muziek en subtiele lichteffecten, het kan allemaal. 

Uiteraard zijn er meerdere merken beschikbaar die Multi-room muziek aanbieden.

Ikea en SONOS hebben een samenwerking; licht en geluid in een, maar ook een boekenplank speaker.  Het is redelijk snel te installeren.  Het instellen kost meer tijd en daar helpen wij u ook graag verder mee.

De lampen van Ikea kunnen redelijk slim zijn.  Wanneer ze bijvoorbeeld samenwerken met de slimme rolluiken en slimme speakers, is wakker worden iedere ochtend alsof u ontwaakt uit een droom. 

Het is redelijk goedkoop, maar het instellen kan soms lang duren.

Heeft u al een aantal SMART systemen / producten in huis en lukt het niet om ze samen te laten werken met Google Home of Home Kit? Of wilt u een uitgebreid SMART huis laten ontwerpen? Dan is Homey de perfecte SMART hub die dit kan creëren. Tevens kunnen verschillende Chinese producten gecombineerd worden met bijv. SONOS en Philips Hue.

Het is aan te raden om zelf studie te maken van de app of met ons alle wensen doornemen en programmeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!